Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Mody do MW2

Mody do MW2 2 lata, 11 mies. temu #1

• cexi93
  • Kapral
Witam! Dziś zupełnie przypadkowo wszedłem na serwer, który nie wygladał na hackniety, przynajmniej z początku. Host, pewnie z odblokowana konsola, ustawił gun game mod rodem counter strika. Na poczatku mielismy usp, a pozniej inne pistoleciki kończąc na rzutach norzem. FF właczone Nie było noża, a w prawym górnym rogu miałem liczbe fps, kto jest hostem oraz inne szczegolowe informacje. Później zagraliśmy only intervention Było tak niesamowicie fajnie, zagrać bez tub i innych gówien. Host napisał, że jeśli ktoś chce zagrać wiecej takich gier niech doda go do steam. Steam ID: Bularthip. Po dodaniu otrzymujemy autowygenerowana wiadomosc w ktorej dowiadujemy sie o jego stronie:
http://www.kotinet.com/Bularthip/?file=kop1.php

Gość stworzył różne mody, tutaj macie listę:
http://www.kotinet.com/Bularthip/?file=kop3.php

Zapraszam do gry z nim, jest naprawde niezła zabawa. W tym temacie możecie dyskutować na temat różnych innych tworcow modow

Mody do MW2 2 lata, 11 mies. temu #2

• Deagle
  • Generał brygady
  • Pukty: 121
  • Informator
Jak znam życie pogracie 2,3 dni a potem VAC go zbanuje bo Activision nie pozwala na to żeby ktoś bawił się jak chce.(cytat-MA BYĆ TAK JAK MY CHCEMY!!111!!!)

Mody do MW2 2 lata, 11 mies. temu #3

• SnajperPL
  • Kapitan
  • Panujący we Krwi
  • Sponsor
Jakby Postman się zgodził to mógłbym postarać się napisać moda dla naszej społeczności. Wiecie, bez G18, tuby/kolosa. Mógłbym nawet zrobić coś a'la Promod albo Pammod. Potem tylko postawić serwer na AlterIWNet i można robić prawdziwe ligi ^^!

Mody do MW2 2 lata, 11 mies. temu #4

• Deagle
  • Generał brygady
  • Informator
aaa jak na AlterIwnet to tak,tam niema chyba VAC'a nie?

Mody do MW2 2 lata, 11 mies. temu #5

• cexi93
  • Kapral
Byłem na MPC forum i maja tam ANTY VAC podobno działa, więc ten koleś może nie zostanie zbanowany

Mody do MW2 2 lata, 11 mies. temu #6

• Deagle
  • Generał brygady
  • Informator
,,Podobno". Znam wielu ludzi którzy potrafią odblokować konsole ale się boją bo niechcą wyrzucać pieniędzy za mw2 w błoto,a ci którzy nie zwracają uwagi na VAC kończą zwykle z banem a potem Dopytują się: JAK TO ?! JA NIE CZICE !! ŚLEPY VAC! Powiem ci tak:
My programistami niejesteśmy i niewiemy czy da się oszukać VAC czy się nieda ale lepiej NIE ryzykować.Przeczekajmy do BO albo Mw3 jeśli ktoś wyda.

Mody do MW2 2 lata, 11 mies. temu #7

• Magic
  • Kapral
  • Pukty: 1
Mój kumpel ma odblokowaną konsole już długi okres czasu i bana od VAC'a się nie doczekał Niezła zabawa jest z hostem, który ma konsole.

Mody do MW2 2 lata, 11 mies. temu #8

Na alteriwnecie sam hostuję takie lobby ;]. Gungame, realism mod, sniper war, c4 war, gold deagle. Sporo tego jest.

Mody do MW2 2 lata, 11 mies. temu #9

Cexi wszystko spoko fajnie tylko jest jeden klopot ^^ Wysakuje mi , ze byl 6 dni temu

Mody do MW2 2 lata, 11 mies. temu #10

Musi ciekawie wyglądać,kolesia już dodałem,jak będzie grał to napewno do niego wbije.

Mody do MW2 2 lata, 11 mies. temu #11

• cexi93
  • Kapral
Haha, a ja napisałem czy mógłby mi napisać kiedy zahostuje... zapomniałem ze ma tylu znajomych, wywalil mnie ze znajomych i nie akceptuje zadnych zapro ;/ A chciałbym z nim pograć. Czy jest jakis sposob dodania go do znajomych gdy zignorował zapro?

Mody do MW2 2 lata, 11 mies. temu #12

• Chucky
  • Specjalista
Magic napisał:
Mój kumpel ma odblokowaną konsole już długi okres czasu i bana od VAC'a się nie doczekał Niezła zabawa jest z hostem, który ma konsole.

No 2 miechy i bana jeszcze nie ma. I raczej się go nie doczekam. Jeśli się umie wyłączyć VAC'ka to się bana nie dostanie

Mody do MW2 2 lata, 11 mies. temu #13

Hey there fellas. Friend of mine checked and found this post on your forum and he reported it to me right away. Well, hi, I'm Bularthip, creator of these mods. I'm always the host of the server which includes these mods.

It's kind a amazing my "reputation" goes ahead before me. I came here to tell you that please visit my website to learn of my mods and feel free to add me on steam. You're always welcome to join my games.

Thank you.

Bularthip

p.s. I had to use Google Translate, never seen someone talking / writing Polish Awesome!

Mody do MW2 2 lata, 11 mies. temu #14

• cermer
  • Major
  • PRINCIPESSA
  • Pukty: 4
Ktoś ładnie przetłumaczy? Bo translatorem wychodzi szajstwo jakieś

Mody do MW2 2 lata, 11 mies. temu #15

• cexi93
  • Kapral
Bularthip if you are there yet, can you accept my invite to steam friends?? You ignored my other one.

Now im translating your post.

______________________________________________________________________________________
Ja przetłumacze.

Cześć chłopaki! Mój przyjaciel sprawdził i znalazł ten post (dop. powinno być chyba temat) na waszym forum i zaraz go do mnie zgłosił. Więc, jestem Bularthip, twórca tych modów. Zawsze jestem hostem serwera który obejmuje te mody. To trochę niesamowite, moja "reputacja" jest tuż przede mną. (chodzi chyba o to że ona rośnie). Wpadłem tutaj żeby powiedzieć wam, żebyście odwiedzili moją stronę, żeby nauczyć się o moich modach i zapraszam do dodawania mnie na Steam. Jesteście zawsze mile widziani, jeśli chcecie dołaczyc do moich gier.

Dziękuje.

Bularthip

ps: Musiałem używać google translate nigdy nie widziałem kogoś mowiącego/ piszącego po polsku

Tłumaczenie nie dokładne.
  • Strona:
  • 1
  • 2
Wygenerowano w 0.52 sekundy
ModernWar.pl TeamSpeak Viewer

Sklep ModernWar

Na forum

Więcej postów »

Komentarze

Więcej postów »

Urodziny

Jutro urodziny będzie obchodzić Apocek Wyślij PW. Nie zapomnij o zyczeniach!

Jutro urodziny będzie obchodzić GreenBoy Wyślij PW. Nie zapomnij o zyczeniach!

John Da Killa Wyślij PW będzie obchodzić urodziny za 2 dni!

*TURUS* Wyślij PW będzie obchodzić urodziny za 4 dni!

Error4501 Wyślij PW będzie obchodzić urodziny za 4 dni!

TheDead4Fun Wyślij PW będzie obchodzić urodziny za 4 dni!

YayecPL Wyślij PW będzie obchodzić urodziny za 4 dni!

polsatpl Wyślij PW będzie obchodzić urodziny za 6 dni!