Już chciałem cię pochwalić za to zacne zachowanie,kiedy przeczytałem twój podpis i umarłem ze śmiechu
.
A ,,W" ,,ogóle" rzecz biorąc Dobra Rozgrywka (legalna) w MW2 już NIE ISTNIEJE.Za każdym razem jak chce zagrać,wchodzę na serva...a tu tuba,boom g18!,potem Pr0 N0sc0per wchodzi i jednym strzałem robi multikilla,następnie kolo z tarczą na mnie pędzi.Wszyscy chcą mnie dorwać!
Włączam Menu,wyjdź z gry.Wracam do Cod4,jem sobie paluszki popykując z kolegami.
Since when does Sheperd care about Danger Close.
••••••••••••••••
http://www.youtube.com/watch?v=x89xAXHd2l8&playnext=1&videos=BpIXB7xzY94&feature=grec_index -Prooo... xD
Ja tam uzywam takiej jak Sandy ^^
UMP45 + Tłumik/ Cel. Laserowy
RPG x2 (
)
C4
Stuny
Maraton
Zimny
"Nindża" 
90% nastolatków dostała by załamania nerwowego gdyby Justin Bieber stał na wieżowcu i chciał skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, która wzięłaby krzesełko, popcorn i krzyczałaby: Skacz idioto !!!, wklej to do podpisu :]
Heh ja od jakiegoś miesiąca nie widziałem bosterów ale tubiarzy i g18 od cholery... Mam nawet taką klasę noobską z tubą jak mnie takie łotry nikczemne tubią !
Endriuu napisał:
Camperzy mi nie przeszkadzaja,dostaje raz od takiego i odrazu ide takiego ubic :)
Kolega dobrze mówi, dobry gracz znajdzie na każdego sposób (wyjątek WH bo to przegięcie) Ale nie raz srać mi się zachciewa jak całą mapę gość campi w jednym i tym samym miejscu tak samo jak powyżej ktoś napisał jak by rodzicie zwracali uwagę co gówniarzom kupują problemu by nie było 
Legenda Forum:
.
Zbudowane dzięki Agora © Copyright 2007 - 2010 jVitals! Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać wiadomości
, wiek: 18