Call of Duty Black Ops III BlackScreen [STEAM]

O wszystkim co dotyczy Call of Duty: Black Ops 3. Plotki, domysły...

Moderator: Global Moderator

Awatar użytkownika
KUBUA3108
Szeregowy
Szeregowy
Posty: 5
Rejestracja: niedziela, 22 maja 2016, 08:09

Call of Duty Black Ops III BlackScreen [STEAM]

Postautor: KUBUA3108 niedziela, 22 maja 2016, 08:26

Witam. Mam problem odnośnie Black Ops'a 3. Po uruchomieniu gry pojawia mi się logo Treyarch a następnie Activision, później już zostaje tylko BlackScreen. Otwierając menadżera windows wyskakuje okienko ,,Program przestał działać". --( https://scr.hu/qPOaDp )
Gra instalowana przez Steam'a. Czy ktoś miał taki problem? Jak go rozwiązać? Proszę o pomoc.

System:
-Windows 7 Ultimate 64 bit
-Procesor AMD Phenom II X4 3,40GHz
-Karta Graficzna AMD Radeon R7 ,,360" 2 GB
-32 GB ram


Pierwsze wyskakuje mi takie okno:

https://scr.hu/7zB68A
SX121
Szeregowy
Szeregowy
Posty: 1
Rejestracja: środa, 25 maja 2016, 15:19

Re: Call of Duty Black Ops III BlackScreen [STEAM]

Postautor: SX121 środa, 25 maja 2016, 15:34

Witam mam identycznie co kolega wyżej ...
Spójność robiłem i nic ...

Windows 10 home 64 bit
intel i7 6700k cpu 4,00 GHz
GeForce MSI 980
16 GB DDR4

Wróć do „Call of Duty: Black Ops 3 - Dyskusja ogólna”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika