Problem z Black Ops3

O wszystkim co dotyczy Call of Duty: Black Ops 3. Plotki, domysły...

Moderator: Global Moderator

kukur90
Szeregowy
Szeregowy
Posty: 1
Rejestracja: czwartek, 12 maja 2016, 22:57

Problem z Black Ops3

Postautor: kukur90 czwartek, 12 maja 2016, 23:02

Witam,
zakupiłem dzisiaj grę Call of Duty Black Ops3. Podczas instalacji gra nie wołała ode mnie CD-KEYa, następna ciekawa sprawa, że podczas instalacji płyta nr 5 i 6 praktycznie się nie instaluje i przy 24giga z 31giga konczy się instalacja. Po pobraniu wszystkich aktualizacji w grze wyskakuje mi komunikat, że moja gra jest niekompletna. Ktoś miał taki problem? Posiadam oczywiście oryginalną wersję gry a przy instalacji poprzednich CoDów nie miałem żadnych problemów.
Awatar użytkownika
Agent_Halstein
Moderator
Moderator
Posty: 1512
Rejestracja: środa, 7 września 2011, 20:25
Lokalizacja: Łódź

Re: Problem z Black Ops3

Postautor: Agent_Halstein piątek, 13 maja 2016, 07:59

Spróbuj zrobić spójność plików poprzez Steam i jak czegoś będzie brakowało, to dociągnie odpowiednie fragmenty.
Brzoza2303
Szeregowy
Szeregowy
Posty: 2
Rejestracja: wtorek, 25 lipca 2017, 13:35

Re: Problem z Black Ops3

Postautor: Brzoza2303 wtorek, 25 lipca 2017, 13:59

Witam wszystkich zainteresowanych tematem.
Mój problem jest bardzo podobny.
Po pierwszej instalacji gry z oryginalnych płytek,instalacja miała zająć ok.60 GB,a podczas instalowania status wynosił nie 60 GB a 91 GB.Gra zainstalowała się do 60GB,zakończono sukcesem,a następnie rozpoczęło się pobieranie aktualizacji 70 GB.W ustawieniach kliknąłem w opcję "pokaż dostępne DLC",gdzie widnieje tryb multiplayer,zombi,campania,nuketown bonus oraz multiplayer trial.Są wszystkie odchaczone tzw "haczykiem "i są NIEZAINSTALOWANE.Po włączeniu gry i pobraniu 24 GB aktualizacji,gra się włącza,lecz nie mogę wejść w tryb multiplayer oraz single player,pozycje są przyciemnione,a po kliknięciu na którąś z opcji wyskakuje komunikat-którego nie pamiętam.Właśnie instaluję i pobieram aktualizacje po raz 3 i kończy się za godzinkę,jeśli się nie poprawi po 3ciej reinstalce,to podam jaki występuje komunikat po wejściu w multi lub single player.
W prawym dolnym rogu mam opcję wyświetlenia serwerów.Wyświetlają się.Gdy chcę wejść nawet na serwer gdzie nikogo niema,to też jest napisane,że jakiś gracz na serwerze,niema mapy jakie ja posiadam czy cos w tym stylu.Dopiszę szczegóły gdy uruchomię gre.
Spójność plików nie pomaga.
Bardzo proszę o pomoc,gdyż siedzę nad tą grą juz 2 dzień i nie wiem co się dzieje
Pozdrawiam.
Brzoza 2303
Brzoza2303
Szeregowy
Szeregowy
Posty: 2
Rejestracja: wtorek, 25 lipca 2017, 13:35

Re: Problem z Black Ops3

Postautor: Brzoza2303 piątek, 28 lipca 2017, 12:41

Witam.
Widzę,że forum nie jest aktywne...No cóż.
Problem rozwiązałem.Zainstalowałem wszystkie dodatki i gra ruszyła.Strasznie dużo aktualizacji było.Około 30 GB po instalacji gry z płyty.
Proszę o zamknięcie tematu
Pozdrawiam.

Wróć do „Call of Duty: Black Ops 3 - Dyskusja ogólna”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika