Witam, niedawno miałem sygnaturę pod każdym postem z moim steam. Teraz wyświetla się to, co poniżej. Wchodzę na to i okazuje się, że muszę się zalogować przez pasy na Steam. Mówię sobie - chyba poj****, ale kliknąłem i było Valve Corporation i wszystko, więc tu nasuwa się pytanie - czy to naprawdę bezpieczne?
Zalogowanie się za pomocą Steam wiąże się z udostępnieniem podstawowych informacji o Twoim koncie Steam z zewnętrzną stroną internetową ( steamprofile.com ). Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.
Takie coś jest na stronie steam więc ryzyko zawsze jest.
Szkoda, bo ta sygnaturka mi się bardzo podobała.
By signing in through Steam, steamprofile.com will be able to identify you within the Steam Community and retrieve your public gameplay information (such as stats and achievements).
Steam will not reveal your username or password to this site, rather a unique numeric identifier will be shared. You should never enter your Steam login credentials into a third party website!
A co powiesz na to?
Tutaj mi Steam gwarantuje, że to jest bezpieczne, nawet przestrzega przed stronami trzecimi.
Legenda Forum:
Zbudowane dzięki Agora © Copyright 2007 - 2010 jVitals! Wszystkie prawa zastrzeżone.