STEAM ID: STEAM_0:1:27873008
Doświadczenie: jako admin brak
Co oferujesz: przestrzeganie regulaminu, dostępność w godzinach porannych, popołudniowych oraz wieczornych, zależnie od pracy, pracuję w systemie 3 zmianowym. Przestrzeganie kultury, pomoc w każdej chwili i w miarę możliwości, poczucie humoru
Kontakt: akustycznie23 /at /interia.pl
Cos o sobie: Mieszkam w Jarosławiu, pracuję w Hucie Szkła, żonaty, grałem w Cod4, 5, 6, Black Ops, lubię sernik z rodzynkami.
Chciałbym zostać adminem na serwerach ModernWar gdyż Black Ops rozwija się bardzo szybko i potrzeba uczciwych i opanowanych adminów. Mimo braku doświadczenia, postaram się spełniać tę funkcję jak najlepiej, nie używając stanowiska admina do załatwiania prywatnych spraw podczas gry.
"Tylko umarli widzieli koniec wojny" Platon
<Image link>
Jako iż pierwszy kandydat, kilka spraw technicznych.
Edytowałem Twój post i poprawiłem.
Grrrr,,, napisał:
STEAM ID: akustycznie
Twój SID, ale z numerkami ;D Czyli STEAM_0:1:12121212 Sprawdzisz tu: http://steamidfinder.com/
Grrrr,,, napisał:
Kontakt: akustycznie23 /at /interia.pl
Przestrzegaj swojego maila przed spambotami przeczesującymi sieć. Wpisuj maila bez małpy :>
O tym info dodam w poście o rekrutacji ;D
Co do samego rekruta jestem za. Niejednokrotnie grałem z nim na serwie i bez żadnych uprawnień ostrzegał graczy i upominał ich. Wart czasu :>
Zdecydowanie popieram kandydaturę.
CoD2/4/6-AiW/Steam/BO | Śmierć cheaterom, G18, gl, ls, marty!
<Image link> "Jak coś do mnie masz to się ustaw w kolejce"
Poprawiłem posta, qwercik po raz kolejny jestem Ci wdzięczy za pomoc.
"Tylko umarli widzieli koniec wojny" Platon
<Image link>
Zdecydowanie Popieram Mądry człek,wyrafinowany gracz.
Grrr na admina
buahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahaha karasz revik ;D
Jestem na TAK! :d
Hehehaha revik dobry baner
A jest cisza wyborcza huehue (albo już chyba nie ma, nie wiem ) Popieram.
<Image link><Image link>
Oczywiście jestem za, ale i tak to ode mnie nie zależy.
Zatwierdzam
Zamykam
Legenda Forum:
Zbudowane dzięki Agora © Copyright 2007 - 2010 jVitals! Wszystkie prawa zastrzeżone.