Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Pochwały i ostrzeżenia

Pochwały i ostrzeżenia 01/30/2011 19:52 #1

• ACRfan
  • Sierżant
  • Punkty: 4
Witam
Piszę nowy temat, bo nie wiem czy zalicza się to do miany wyglądu
Mam propozycję, aby oprócz punktów karnych były na forum punkty pozytywne, np gdy ktoś się ładnie udziela, często użytkownikom pomaga itp. Nowym użytkownikom z pewnością ułatwiłoby to życie np. (żeby nie było że się podlizuję!) zamiast pytać o jakiś szczegół mnie, zapytali by Deagla, który udziela się myślę celująco.
Jeżeli dubluje temat przepraszam, nie znalazłem podobnego. Cyba że źle szukałem. Pozdrawiam.

Przewodniczący niezrzeszonej Forumowej Straży Anty Tubowej - [FSAT]

W razie pomocy mile widziane kliknięcie w "dziękuję" .

Moje ulubione teksty na forum i w grze:

cermer: Ty, widzisz te pingwiny w lodówce?
ACRfan: No, u mnie już trzydziestą zdrowaśkę lecą!
__

Deagle: No i jak, tarcza umyta?

Odp: Pochwały i ostrzeżenia 01/30/2011 20:22 #2

• qwercik
  • Moderator
  • Advocatus diaboli
  • Punkty: 16
Hmmm... nie wiem, o co dokładnie chodzi...

Ale masz punkty za pomoc, poradniki, komenty i dziękuje, masz opcję DZIĘKUJE, dzięki której dziękujesz osobie, która Ci pomogła, masz medale, które będą rozdawane przez zasługi.

Punktów karnych nie ma.

Myślę, że chodzi Ci o takie plusiki i minusiki. Było o tym w "Propozycjach..." poczytaj, a nowym użytkownikom pomagają podklejone tematy i opcja szukaj, poza tym, zawsze można sioę zapytać o coś w SB lub wysłać PW do moda\admina.
MASZ FAJNE AKCJE Z CoD BLACK OPS? ODEZWIJ SIĘ NA PW PODAJĄC SWÓJ LOGIN STEAM!

MOJE FILMY Z BLACK OPSA! ŻYCZĘ MIŁEGO SEANSU!

Odp: Pochwały i ostrzeżenia 01/30/2011 20:28 #3

• ACRfan
  • Sierżant
  • Punkty: 4
W takim razie wielce zacny qwerciku (bez ironii) powiedz mi, te punkty co mam pod avatarem to są punkty złe, czy dobre? Czy jakie?

Przewodniczący niezrzeszonej Forumowej Straży Anty Tubowej - [FSAT]

W razie pomocy mile widziane kliknięcie w "dziękuję" .

Moje ulubione teksty na forum i w grze:

cermer: Ty, widzisz te pingwiny w lodówce?
ACRfan: No, u mnie już trzydziestą zdrowaśkę lecą!
__

Deagle: No i jak, tarcza umyta?

Odp: Pochwały i ostrzeżenia 01/30/2011 20:49 #4

• ranex101
  • Specjalista
  • Punkty: 10
te co pod Avatarem to są punkty dobre

Odp: Pochwały i ostrzeżenia 01/30/2011 20:59 #5

• Grrrr
  • Moderator
  • SCIENCE VESSEL
  • Punkty: 48
Tak pod avatarem masz punkty dobre, czyli albo dostałeś ten punkt od kogoś, poprzez kliknięcie Dziękuję lub otrzymałeś go za komentarz w news'ach.

Jak już napisał qwercik, czy jest zacny to bym się głęboko zastanawiał, ale ok niech stracę, a wielce zacny to już naprawdę lekko przesadzone,

Wracając jednak do tematu, przeczytanie regulaminu myślę wyjaśnia wszystko:

Wkleję to tutaj aby zainteresowani zapoznali się z tym, choć nie ukrywam, że polecam cały regulamin do wglądu. Swoja drogą, bardzo ciekawa lektura, taki trzymający w napięciu survival Romans, na początku trochę nudny, jednak później się rozkręca.

4. Podziękowania, medale, antymedale, punktacja.
4.1 Na forum modernwar.pl występuje punktacja za aktywność oraz medale za szczególne zasługi. Dodatkowo jest możliwość podziękowania za pomocny post i/lub temat.
4.2 Punktacja za aktywność jest następująca:
4.2.1 1 pkt. za podziękowanie (pomocny post i/lub temat) - punkty otrzymuje autor tematu i/lub postu,
4.2.2 1 pkt. za komentarz pod newsem,
4.2.3 10 pkt. za nadesłanie newsa (wymagana publikacja newsa na stronie),
4.2.4 25 pkt. za napisanie poradnika (wymagana publikacja poradnika na stronie i/lub forum).
4.3 Medale są przyznawane za szczególne zasługi dla strony np. za dotację, szczególną pomoc dla strony modernwar.pl.
4.4 AntyMedale zastępują system ostrzeżeń i są rozdawane za łamanie regulaminu.
4.5 Przy każdym Medalu i AntyMedalu widnieje opis za co Medal i AntyMedal otrzymano.
4.6 Medale i AntyMedale przyznaje Administracja modernwar.pl. Przyznane medale nie podlegają dyskusji.
4.7 Medale i AntyMedale usuwa Administracja. Usunięte medale nie podlegają dyskusji.
4.8 Zabrania się nadużywania opcji "Dziękuje". Wszelkie bezpodstawne podziękowania będą usuwane.
4.9 W szczególnych przypadkach (łamanie regulaminu, brak reakcji na upomnienia itp.) Administracja może odjąć lub całkowicie usunąć punkty za aktywność.

Grrrr Out.

Created and Powered by Tof!kowski.
Ostatnio zmieniany: 01/30/2011 21:47 przez Grrrr.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.33 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »