Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: WKURZAJĄCE DZIECI !!!!!!

WKURZAJĄCE DZIECI !!!!!! Wczoraj 10:58 #1

Dzien dobry to juz zaczyna wkurzac ci wszyscy camperzy opwowiem wam sytuacje ide ide ide musiałem sie schowac bo widziałem campera dobra zabiłem go ide dalej a tu jakby sojusznicy. Zabijali tylko mnie tamtych nie. Było ich z 10 nawet moi chcieli mnie zabijac opowiedzczie tez swoje sytuacje.
Ostatnio zmieniany: Wczoraj 10:59 przez Fan BO{Black Ops} . Powód: zle napisalem
Temat został zablokowany.

Odp: WKURZAJĄCE DZIECI !!!!!! Wczoraj 11:07 #2

• Grrrr
  • Moderator
  • SCIENCE VESSEL
  • Punkty: 46
Fan BO{Black Ops} napisał:
opwowiem wam sytuacje ide ide ide musiałem sie schowac bo widziałem campera dobra zabiłem go ide dalej a tu jakby sojusznicy. Zabijali tylko mnie tamtych nie. Było ich z 10 nawet moi chcieli mnie zabijac opowiedzczie tez swoje sytuacje.

Teraz Ja opowiem Ci moją sytuację... Gdyby każdy opisywał w tak wysublimowany i specyficzny sposób swoje przygody z camperami to na tym forum było by 10 milionów tematów o tym o wątkach nawet nie wspomnę!

Po jakiego grzyba zakładasz kolejny temat? Tylko dlatego, że camper Cie zabił?

Pograsz jeszcze 2h i napiszesz dlaczego Cię zabił gracz w czołgu, oczywiście w nowym temacie.

Prosiłem Cię już 5 razy o nie zakładanie/ dublowanie tematów bez celu!

Otrzymujesz blokadę na 24h, przemyśl sobie w tym czasie jak poradzić sobie z camperami, oraz zapoznaj się z całym Regulaminem forum, aby w przyszłości uniknąć podobnych sytuacji.

O pisaniu z włączonym CapsLock'iem oraz nie używaniu tylu wykrzykników nawet nie wspomnę!

Zamykam i kosz!

Grrrr Out.

Created and Powered by Tof!kowski.
Ostatnio zmieniany: Wczoraj 11:10 przez Grrrr.
Temat został zablokowany.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.16 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »