Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Team Fortress 2- Opinie

Team Fortress 2- Opinie Wczoraj 14:11 #1

Szukając ostatnio jakiegoś taniego FPS, natknąłem się na Team Fortress 2, jednak nie wiem czy go kupić. Dlatego potrzebne mi wasze opinie.Co o nim sądzicie????
"I'm not a warrior"-Epic.Gunner

Odp: Team Fortress 2- Opinie Wczoraj 14:18 #2

• BisHoP
  • Sierżant pierwszej klasy
  • and remember, nothing in Russian
  • Punkty: 27
Grałem i jeśli nie chcesz się rozpłakac po stracie kasy, to nie kupuj, ponieważ gra ogólnie jest dość żałosna, jedyne co mnie zadowala do dużo ostrzału, ale jeśli chodzi o grafike i o całość to ja jestem na nie.
"Stasiu pamiętaj, jak będzie gonić cię policja, walnij takiego w łeb deską serfingową i krzycz wysoka fala"

FAIL!!! BisHoP is Zoombie!

"Macie się okopać, nie ważne gdzie, mozecie się nawet Okopać na środku Oceanu, ale musicie to zrobić"
Herman Gering

Jeśli pomogłem, naciśnij DZIĘKUJE!

Odp: Team Fortress 2- Opinie Wczoraj 14:47 #3

• iNotkia M33
  • Specjalista
  • wow.
  • Punkty: 16
Gram w tą grę od 2007 roku - kiedyś była całkiem niezła, ale teraz po wprowadzeniu TRYLIARDA czapeczek, pipidułek i innych rzeczy które się dropi (tak, system dropu podczas gry...) raz na ruski rok + wprowadzeniu trade, eventów typu: Kup grę za 200zł, dostaniesz czapeczkę + Klucze do skrzynek (7zł za sztukę) aby mieć znikomą szansę otrzymania świecączej czapeczki, gra stała się słaba. Ludzie wkładają w nią po pare tysięcy złotych, tylko po to, aby ładnie wyglądały ich postacie. Otóż, gra sama w sobie jest bardzo fajna (podobna do Quake), lecz polska scena jest malutka. Istnieje taka fajna rzecz jak TF2Lobby, czyli, że dołączasz do takiego jednego lobby np. 6v6 i grasz (coś jak mix). Jak kupisz, odstąpię Ci kilka niepotrzebnych dodatkowych broni, na łatwiejszy start.

Jeśli zamierzasz kupić Orange Boxa, to kup, bo masz tam wszystkie części HL2 (HL2, EP1, EP2), Portala i właśnie TF2.

Pozdrawiam (sorka za nieskładny tekst, ale pisałem to między jednym a drugim meczem w MW2)

Odp: Team Fortress 2- Opinie Wczoraj 16:21 #4

chodzi mi ogólnie o kupno jakieś taniego FPS na platformę steam. TF2 wydaje mi się najlepszy.
Po tej samej cenie chodzi CS 1.6, ale jest to tragiczna gra.
dzięki za opinie!

i jeszcze mam pytanie: czy kupno klucza przez allegro jest bezpieczne? właśnie chciałbym kupić TF 2 przez allegro(zastanawiam się też nad orange box)

Ostatnio zmieniany: Wczoraj 16:29 przez epic.gunner.

Odp: Team Fortress 2- Opinie Wczoraj 17:02 #5

• Sgt. Roach
  • MW2 4-ever
  • Punkty: 58
epic.gunner napisał:
i jeszcze mam pytanie: czy kupno klucza przez allegro jest bezpieczne?

Oczywiście, że nie. Ogólnie mówiąc, kupując klucz do gry przez allegro, kupujesz kota w worku.

Odp: Team Fortress 2- Opinie Wczoraj 18:17 #6

• BisHoP
  • and remember, nothing in Russian
  • Punkty: 27
Sgt. Roach napisał:
epic.gunner napisał:
i jeszcze mam pytanie: czy kupno klucza przez allegro jest bezpieczne?

Oczywiście, że nie. Ogólnie mówiąc, kupując klucz do gry przez allegro, kupujesz kota w worku.

No własnie, w tym jest problem że to jest takie łapu capu, w tym sensie że często płacisz za nic, wyrolują cię biorą kase, CD-Keya nie masz, tylko masz co ? Srajtaśme jak się uda, i to jeszcze za 30 groszy!

Ale nie musi tak być, tacy cwaniacy często są, więc jak dostaną tylko kase, to odrazu kasują konto, więc zapisuj wszystkie numery żeby potem nie było (Oczywiście jak chcesz koniecznie coś kupić przez allegro)
"Stasiu pamiętaj, jak będzie gonić cię policja, walnij takiego w łeb deską serfingową i krzycz wysoka fala"

FAIL!!! BisHoP is Zoombie!

"Macie się okopać, nie ważne gdzie, mozecie się nawet Okopać na środku Oceanu, ale musicie to zrobić"
Herman Gering

Jeśli pomogłem, naciśnij DZIĘKUJE!

Odp: Team Fortress 2- Opinie Wczoraj 20:17 #7

to chyba kupie samo TF2 poprzez wysłanie steam prezentu.

• Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik
Wygenerowano w 0.25 sekundy

ActionGames.pl

• Patch dla Crysis 2 na PC w przyszłym tygodniu
  • Nowy Hitman z podtytułem "Absolution"?
  • Nowe screen'y z Max Payne 3
  • Książę na nowym, jeszcze bardziej pokręconym zwiastunie
  • [WIDEO] Kariera Cole'a Phelps'a z L.A. Noire

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »

Najwięcej podziękowań

Najwięcej Podziękowań
Deagle 42
Grrrr 39
Martum 37