Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMAT: Easter Egg's: Single oraz Multi Topic zbiorczy by Grrrr,,,

Easter Egg's: Single oraz Multi Topic zbiorczy by Grrrr,,, 04/01/2011 19:25 #1

• Grrrr
  • Moderator
  • SCIENCE VESSEL
  • Punkty: 48
Witam, postanowiłem założyć ten wątek w dziale Dyskusja Ogólna gdyż nie chcę zakładać 2 osobnych tematów/wątków.
Znalazłem ciekawe rzeczy zarówno z Singla jak i Multi.
Będę zamieszczał tutaj wszystko co do tej pory znalazłem, oraz wszelkie nowe ciekawostki lub "jajka", liczę oczywiście na Waszą pomoc.

Zaczynajmy wiec.

Szukałem, szukałem i znalazłem ^^.

Black Ops nie obfituje w tak wiele Sekretów co MW2, jednak i tutaj można coś znaleźć ciekawego.

Skupiłem się na mapach multiplayer.
Większość z nich nie oferuje nic ciekawego, najwięcej ciekawostek związanych jest z mapą NUKETOWN.

Zaczynamy:

1. Na mapie jest podwójna tęcza.
2.Jeep stojący na mapie... niby zwykły Jeep jednak gdy przyjrzeć mu się bliżej można zobaczyć jego oznaczenia. Logo SOG obok drzwi kierowcy, gwiazdy na tylnym panelu, jest identyczne jak na 2011 Jeep Wrangler Call of Duty: Black Ops Edition w prawdziwym życiu.
3.Skrzyżowanie ulic, a dokładnie nazwy tych ulic: Trinity to nazwa pierwszego testu bomby atomowej, a Latchkey to seria prób z bombą atomową w latach 60 ^^.

4.Nie byliście nigdy ciekawi kto mieszka w domach na mapie nuketown.... sprawdźcie skrzynki przed domami... mieszkają tu nasi dobrzy znajomi WOODS a w żółtym MASON

5.Na środku mapy jest licznik ludności, gdy grałem sam na dole pokazywał liczbę 1, ile osób gra tyle pokazuje licznik ^^

6.W domach błyszczą meble, owoce na stole ^^
7.Wieża zegarowa, jest nietypowa ponieważ to zegar zagłady, odlicza dokładnie czas do końca danej rundy, gdy runda się kończy następuje buuuuummmmmm!
8.Tunele dla RC-XD znane są zapewne.

Ok ok ale to jeszcze nie wszystko.... POczeKAjCIE!!! jak śpiewał Michał Wiśniewski..... jest jeszcze coś związane z Singleplayer....

Misja "Liczby"

Zaczynamy jak zwykle....

jednak zaraz po uzyskaniu kontroli nad postacią spamujemy granatami we wrogów... koniecznie musimy ich zabić przez dojściem do nas gazu... następnie idziemy tutaj

jeżeli zrobiliśmy to poprawnie to patrząc na ten niby faks, powinien być otwarty, następnie patrząc na niego wciskamy "F" powinien się zamknąć, jeżeli tak się stanie to gramy sobie dalej....

aż do czasu gdy zeskoczymy z dachu do pomieszczenia gdzie po odsunięciu lodówki wchodzimy do małej zbrojowni.... tam znajduje się identyczny faks....

robimy identycznie jak wcześniej... wciskamy "F" i czekamy.....

i co ukazuje się naszym, jak najbardziej prawidłowo, zdziwionym oczom......

Tak! Tak! dobrze widzicie to Thundergun z Zombie ^^

i możemy nim kosić wrogów aż miło ^^

Ehhh, jak pozwolę sobie zacytować moją żonę, zaraz po tym jak jej o tym powiedziałem.... "Tak i teraz całe forum będzie to sprawdzać...."

Enjoy!

Grrrr,,, Out.

Created and Powered by Tof!kowski.

Jestem fanem CoD... CoD4..

Easter Egg's: Single oraz Multi Topic zbiorczy by Grrrr,,, 04/01/2011 19:34 #2

Hahahaha... Pozdrów żonkę.
Good Job, Grrrr,,, !!! :polska:
Szanuj tofik'a tego, bo możesz mieć gorszego.

Easter Egg's: Single oraz Multi Topic zbiorczy by Grrrr,,, 04/01/2011 19:38 #3

Hmm dobry temat Grrr,,,

To może ja teraz dam ciekawostkę:

1. Zauważyliście że Hudson w misji w Pentagonie i w misji w wietnamie ma inną cerę(wtedy kiedy leży na ziemi)
2. Reznov ubrał się w ubiór Kravchenki w misji na Odrodzeniu.
3. Nie wiem czy wy to widzieliście ale ja jak się przyjrzałem w misji WMD w góry widziałem jakby coś czerwonego co świeciło.

Tyle ode mnie.

Easter Egg's: Single oraz Multi Topic zbiorczy by Grrrr,,, 04/01/2011 19:39 #4

• makswojcik
  • Porucznik
  • Punkty: 20
To samo co tofik Teraz powodzenia w dokładaniu "nowych" ciekawostek , możesz posprzątać forum i poprzenosić tematy do kosza ;D PS Ja nie mam BO więc nie sprawdzę ;>
@up i uwaga do wszystkich : piszcie oraz dokładajcie screeny dla pana Grrr.,,, żeby mógł wasze posty wklejać do swojego . Wtedy będzie chyba większy porządek
Jeśli pomogłem to kliknij w ten niebieskie okienko z napisem "Dziękuję"
Użyj funkcji "Szukaj" - oszczędzasz trudu sobie i innym
Nie przeszkadzajmy sobie , ja nie szukam wrogów
Przeczytałem regulamin i jestem zaje*****, a ty ?

Easter Egg's: Single oraz Multi Topic zbiorczy by Grrrr,,, 04/01/2011 19:54 #5

• Cobra
  • Kapral
  • Punkty: 6
O skrzynkach i thundergun'ie (było nawet na głównej news) wiedziałem. Ale o reszcie nie Jeszcze możesz dodać muzykę na Nuketown, gdy zestrzelimy wszystkie głowy w 30sec. (nie jestem pewny).
NIE UŻYWAM WYSZUKIWARKI, CHCĘ BYĆ DZIECKIEM NEMO!

Easter Egg's: Single oraz Multi Topic zbiorczy by Grrrr,,, 04/01/2011 20:02 #6

• cermer
  • Major
  • PRINCIPESSA
  • Punkty: 1
Cobra napisał:
O skrzynkach i thundergun'ie (było nawet na głównej news) wiedziałem. Ale o reszcie nie Jeszcze możesz dodać muzykę na Nuketown, gdy zestrzelimy wszystkie głowy w 30sec. (nie jestem pewny).

Sprawdzałem, nie działa. Chyba że jakąś głowę pominąłem ;p

Easter Egg's: Single oraz Multi Topic zbiorczy by Grrrr,,, 04/01/2011 20:16 #7

• Tristan
  • Kapral
  • Porządnie !
  • Punkty: 5
Żeby zrobić to z głowami, to najlepiej żeby było 9 na 9 i żeby wszystkie te 18 osób pomagały. Na pubie tego się nie da zrobić. Aha, i to muszą być chyba 15 sekund.

Easter Egg's: Single oraz Multi Topic zbiorczy by Grrrr,,, 04/01/2011 21:35 #8

• Rambo
  • Porucznik
  • Punkty: 26
No świetna robotą Grrr. Ja jednak zauważam pewną dynamikę w tych zdjęciach
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.39 sekundy

Serwery ModernWar.pl