Niestety z udanej gry i bardzo dobrej Black Ops, chyba zrezygnuje i odstawie na komodę, powód ?
"Chierzy" Fala chiterów których można spotkać coraz częściej.
Przedstawie to w formie wydarzeń z zaledwie 1 godziny gry na Multi:
Wydarzenie piersze: Gram na mapie Hanoi, wszystko jest dobrze nawet niezłe staty a tu nagle na końcu jakiś chiter z Galilem przestrzeliwóje 3 ściany i trafia mnie w głowe widac to na Killcamie, poprostu załamka mówie dobra wychodze z serwa i ide dalej.
Wydarzenie druge: Razem z klanem gramy na Array wszystko dobrze ale wchodzi jeden nie znany nam osobnik zaczyna ciskać admina i wszystkie rundy przechodzi na podstwowym aimobocie, ale to mało bo 7 graczy zabija w sekunde ^^ ,dostał bana ale tak mnie to wkurzyło że znowu wyszedłem bo nie wyrabiałem.
Wydarzenie trzecie: Jestem na serwie Nuketown, wszystko ładnie fajnie mam pierwsze miejsce a tu kolo wparowuje z Makarovem kampi każdego zabija i jeszcze nawalałem go z Kałacha 2 magazynki; Koleś żył, i walnoł mi heda -.-
To są tylko wydarzenia z około 1 godziny więc porównując się do tematów wcześniejszych o chiterach w MW2, powiem z przekonaniem że chiterów jest i będzie pzybywać w Black Opsie znacznie szybciej. Więc skonoci to dobrą gre.