Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: News Wekkend free map

News Wekkend free map 21/02/2011 19:09 #1

SIemka
Mam jakiś nowy news chyba chodzi o to żę na wekkend (dzień prezydenta)dają jakieś mapy z zombie,niech jakiś tłumacz przetłumaczy to.

Good news: Just for President's Day, Activision is unlocking Call of Duty: Black Ops' two secret modes: Dead Ops Arcade, the top-down dual-stick shooter hidden in a DOS emulator, and the Presidential zombie fight known as "Five" that's unlocked upon completion of the single-player campaign. They'll remain unlocked throughout the weekend -- free of charge -- so get 'em before they return to Easter Egg status.

Odp: News Wekkend free map 21/02/2011 19:12 #2

• liptox
  • Porucznik
  • Lubie placki !
  • Punkty: 60
"Dobra wiadomość: po prostu na Dzień Prezydenta, Activision jest uwolnienie Call of Duty: Black Ops "dwóch tajnych trybach: Dead Ops Arcade, top-down shooter dual-stick ukryte w emulator DOS, a walka zombie prezydenckie zwane"Five"że odblokowany po ukończeniu kampanii dla jednego gracza. One będą pozostaną odblokowane przez cały weekend - bezpłatnie - tak get 'em zanim wrócą do Easter Egg status"

FAKE

Odp: News Wekkend free map 21/02/2011 19:13 #3

• Lukiq
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
Nie ma to jak przetlumaczyc na google prawda? ; D

Odp: News Wekkend free map 21/02/2011 19:15 #4

• liptox
  • Porucznik
  • Lubie placki !
a co może miałem iść do zaprzysiężonego tłumacza i wydać jeszcze kasę

Odp: News Wekkend free map 21/02/2011 19:31 #5

• Cysiu
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
  • Killer
  • Punkty: 5
Krótko.Włączyłeś grę miałeś tylko Kino.Przeszedłeś kampanie masz Five.Wstałeś z krzesła,wpisałeś w komputerku DOA masz Dead Opsa.Jak ktoś nie przeszdł kampanii albo nie włączył dead ops, to oni te mapy unlockneli.
"Na wojnach można walczyć bronią, lecz to ludzie je wygrywają. To duch ludzi, którzy podążają i człowieka, który prowadzi odnosi zwycięstwo." George Patton

"Miarą przyjaźni jest nieszczęście." Mój Kolega

Odp: News Wekkend free map 21/02/2011 19:35 #6

A ja myślałem że jest jakaś ranga na forum tzw tłumacz ;d

Odp: News Wekkend free map 21/02/2011 19:37 #7

• liptox
  • Porucznik
  • Lubie placki !
tactlessczak28 napisał:
A ja myślałem

źle myślałeś.
ewentualnie ktoś kto będzie mówił że jest idealnym tłumaczem wycwani się i zamiast użycie GT weźmie i wklei do innego tłumacza oczywiście tłumacząc że sam to przetłumaczył
Ostatnio zmieniany: 21/02/2011 19:37 przez liptox.

Odp: News Wekkend free map 21/02/2011 20:46 #8

liptox napisał:
tactlessczak28 napisał:
A ja myślałem

źle myślałeś.
ewentualnie ktoś kto będzie mówił że jest idealnym tłumaczem wycwani się i zamiast użycie GT weźmie i wklei do innego tłumacza oczywiście tłumacząc że sam to przetłumaczył

Mi to zwisa czy ktoś umię czy nie umię angielskiego,ale chodzi mi o to żeby to było dobrze przetłumaczone.Ja też wiem o co chodzi bo umie trochę angielski ale niech ktoś to dobrze przetłómaczy.
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.30 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »